Електричар в София - Електро услуги

Enter your keyword

Осветление на окачен таван

Осветление на окачен таван

IN електро услуги, осветление
Investor Name:
Осветление на окачен таван
Published Date:
April 18, 2017
Location:
гр. София
Value:
окабеляване, скрито осветление, монтаж на осветителни тела
Architecture:
гипскартон
About Project

При изграждането на окачен таван с вградено в него Лед осветление, е важно точно да се определи хоризонталното ниво и височината, на която ще бъдат монтирани гипскартонените плоскости.

При изграждането на окачен таван е важно добре да се определи хоризонталното ниво и височината, на която ще бъдат монтирани гипскартонените плоскости.

Определя се точното ниво, на което ще бъде монтиран окачения таван с вградено в него осветление. Към тавана се монтират УДе металните профили, които очертават и размера на отвора за скрития корниз и осветление над прозореца. Нишата над прозореца ще бъде с ширина около 25-30 сантиметра. За нейното оформяне е необходимо първо захващането на вертикално парче гипскартон, наречено пола, с необходимата широчина към метален профил, монтиран на тавана.

Крепежните елементи, или така наречените директни окачвачи, се монтират към тавана с дюбели през точно определено разстояние.

Максималното разстояние, на което може да се монтира гипскартонената плоскост от било от стената или тавана е 125 мм. Тази възможност, която дават използваните дистанционери, металните профили да се монтират на различно разстояние от стената, позволява и идеалното им нивелиране.

Металните профили се монтират към окачвачите, закрепени вече на тавана.

От голямо значение за добрия краен резултат е непрекъснатото нивелиране по време на работа.

След изграждането на конструкцията от метални профили, гипскартонените плоскости се закрепват с рапидни винтове.

За избора на Лед Осветление на окачен таван, моля свържете се нас.